DSK mester 2018

En helt igennem fantastisk sæson. RC-Competition og Valdemar har opnået et super tilfredsstillende resultat med en  suveræn 1 plads i det samlede DSK mesterskab. Valdemar blev desuden også Nordisk Mester.

Thy 7-9 april 2017

I weekenden køres årets første DSK løb med deltagelse af ialt 90 kørere.  I KZ2 hvor Valdemar kører er de 22 kørere.  Valdemar kørte super flot og klarede sig fint. Startede p5 i finalen men udgik 2 omgange før mål pga. træthed. Fik dermed en 21 plads

 

 

10+12 plads i Ortona, Race Academy 21 Juli

Valdemar var til 2 afdeling af Academy Trophy i Ortona Italien. Det var en rigtig super oplevelse at være til løb specielt med Niklas Nielsen som er en rigtig fin fyr og som var flink til at besøge os (Valdemar, Mik og Jacob Nørtoft) i teltet. Det blev også til en del snak med Gokart vennerne gennem mange år brødrene D og C Lundgaard. Resultat mæssigt var der ok fart i karten. Det blev til en 8’ende plads i tidstagningen. Race 1 blev det til en 10’ende plads og i finalen desværre kun til en 12’de plads, da Valdemar næsten blev kørt af i første sving. Han redede dem dog men var på en 18’ende plads efter sving 2. Så var det ellers at få kørt sig frem i feltet. Valdemar ligger nu nummer 10 i det samlede resultat så forventningen er nu at holde sig i top 10 ved det sidste løb i Frankrig.

9 plads ved Race Academy Genk 30 juni

You-Tube:  Klik og følg med   CIK FIA Race Academy Genk 30 Juni 2013     Love the speaker….

Valdemar Risom kørte sit første internationale løb i Genk. Han havde en meget flot debut, hvor han leverede det bedste danske resultat der nogensinde er lavet i Academy Trophy-serien. Det startede allerede godt ud til lørdagens kvalifikation hvor han var 8’er på tiden, og i sine to indledende heats blev han 16’er og 8’er.
Race 1 bød på en masse hårdt arbejde for danskeren. Han røg af i starten og var helt nede på sidstepladsen som nummer 30, og selvom det så lidt sort ud, så slog det ham ikke ud, tværtimod. Han figthede sig flot tilbage i racet, og i løbet af heatets 15 omgange fik han avanceret hele 16 placeringer, og slutter dermed på en flot 14. plads.
I race 2 formåede danskeren endnu engang at køre sig flot op igennem feltet, og her slutter han indenfor top 10. Med sin 9. plads i race 2 leverer Risom altså det bedste resultat hidtil i serien for en dansker. Dette er blandt de i alt 34 kørere, hvor man ikke må glemme, at mange af kørerne er gengangere fra sidste år.

Næste løb er på Ortona d. 21. Juli, hvor Academy kører sammen med Europamesterskabet for KF Junior og KF.

Tekst: Gokart web. Janni Storm

Klubløb på hjemmebane kgkk 4 maj

Overrækkelse af Pokal 1 plads

En rigtig dejlig dag på hjemmebane. Feltet var overskueligt med kun 3 deltagere. Løbet blev afviklet uden drama og Valdemar sluttede med en 1 plads efter 3 x pole-positions. Valdemar satte desuden dagens næst hurtigste tid med 31.510.

DSK Rødby Go-Kart Klub 27+28 April

2 plads i DSK 27 April Rødby

I weekenden 27 + 28 April blev 3+4 afdeling af DSK kørt i Rødby. Billedet viser tydeligt at ønsket er 1 pladsen. Men der er kun plads til en !; så tillykke til Daniel Lundgaard.

Valdemar vil gerne fremhæve 2 heat om lørdagen hvor han kom godt frem i feltet og sluttede på 2 pladsen.
Søndagen var en udfordring og det er ikke sjovt at slutte som nr. 7 når målet ligger længere fremme.

DSK LUG 13+14 April

Valdemar 2, Daniel Lundgaard 1, Dennis Mathiesen 3ér
Valdemar 2, Daniel Lundgaard 1, Dennis Mathiesen 3ér

DSK på LUG 13+14 April: Lørdagen var en udfordring for både kører og mekaniker. Og det var derfor ok med en slutplacering på en 6 plads. Søndagen gik alt glat.  Valdemar startede 5´er i første heat og 3 ´er i sidste heat. Det blev gået til stålet og kampen stod mellem Dennis og Valdemar; der på skift overhalede hinanden – Valdemar som den sidste og dermed var 2 pladsen sikret.

Val Vibrata uge 11 2013

Mik, Jacob Nørtoft og Valdemar

Her et billede fra afslutningen på sidste træning. Teamet har lige gennemgået et træningspas med Robert Schlüssen hvor opgaven var starter og overhaling.
Det har været en rigtig god og kold uge med mange gode træningspas enten ved Jacob Nørtoft eller Robert Schlüssen.

Vinter 2013

Vinter forberedelse:

risom-racingteam kommer til at køre for Jacob Nørtoft´s nye team i 2013. Se særskilt fast rubrik på siden.
Valdemar er gået i skarp vintertræning. Valdemar træner flittigt med boksning og svømning samt hjemme med vægte og andet. Desuden er der regelmæssige trænjngspas med JN.
Første begivenhed bliver træning i Italien; Val Vibrata med Aquila Kart Racing.

LINK:  Kartodrom Val Vibrato   LINK:  Aquila Kart Racing   og Teamet bor på Recidence Filicioni; Lungomare Trieste 64026 Roceto Degli Abruzzi

 
 

2 plads ved DM revancen LUG 13 oktober

DM revancen blev afviklet med 3 klasser sammen; Rotax Junior KF3 nat og X30 Junior. Valdemar kører KF3 nat. Valdemar startede 4´er, men kørte sig selv af i 1 heat. Startede som nr 20 i 2 heat og kørte sig flot op til en 6 plads. Valdemar udgik af 3 heat med løs tændhætte og sluttede derfor på en 2 plads.

DM Revancen 13 Okt. LUG
DM Revancen 13 Okt. LUG

Dansk Super Kart 5 afdeling: 10 plads lørdag i Hedeland


Valdemar køres af i første sving – 2 heat. 2 heat tabt.


Få sekunder senere!

Risom-racingteam sluttede på en sammenlagt – og noget utilfredsstillende 10 plads i dagens 5 afdeling af Dansk Super Kart i Hedeland. Feltet var bredt med kørere i flere aldersgrupper og kampen var hård. Valdemar statede 6´er efter tidstagningen. Han måtte udgå af 1 heat pga en mekanikerfejl. I 2 heat blev valdemar kørt af i første sving. Finaleheatet var derfor en kamp på tid om at komme op fra bunden og det er derfor ikke helt tilfredsstillende at slutte på en 10 plads. Øv +Øv

Foto: venligst Saltoft-racing.dk (Beskåret af Risom-racingteam)

Resultater og nyheder